Referenties

Peter Hoppener, Voorzitter Raad van Bestuur

Vivent Zorgorganisatie

Toen ik bij Vivent als bestuursvoorzitter startte zag ik dat er ontzettend veel te doen was op het gebied van HRM. Ik heb Caroline dan ook voor een jaar ingehuurd, als manager a.i zodat zij echt orde op zaken kon stellen. Haar basishouding is vriendelijk maar wel zakelijk. Dat werkt erg goed. Ze heeft de PO&O-afdeling samen met de medewerkers getransformeerd tot een moderne HRM-afdeling. Tevens is er een nieuwe HRM-strategie opgesteld in samenwerking met het MT. Ik ben zeer tevreden over wat Caroline in een jaar bereikt heeft.

Vivent Zorgorganisatie is expert op het gebied van zorg aan jongeren en ouderen met psychogeriatrische problematiek, niet aangeboren hersenletsel, revalidatie en complexe lichamelijke aandoeningen.

D.J.L. (Dion) van Broekhoven, bedrijfsmanager

Amphia Ziekenhuis, Zorgkern Reumatologie, Zorgkern Interne Geneeskunde,
Zorgkern Maag- Darm- Leverziekten & Endoscopie Centrum

Caroline ik heb met jou samen gewerkt waarbij jij werkte in de rol van strategisch business partner P&O. Je bent goed in je vak, je weet snel de essentie boven te halen en de zaak en de persoon perfect te scheiden. Bij complexe organisatie vraagstukken ben je in staat om zowel mij als bedrijfsmanager als het bestuur van gedegen advies te voorzien. Ik vind je heel plezierig in je communicatie waarbij je heel goed op meerdere niveau’s kunt schakelen én echt weet te verbinden. Je staat voor je mening én je visie op het strategisch P&O beleid en daarbij ga je een stevige discussie niet uit de weg. Verder heb ik je ervaren als een deskundige, bevlogen en plezierige collega.

Tine Oudshoorn, Directeur Bestuurder

Stichting Vlietkinderen

Caroline heeft als interim HR manager in 7 maanden tijd een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Vlietkinderen. Naast een analyse van de P&O afdeling, een plan van aanpak om te komen tot HR dienstverlening en een activiteitenplan, was Caroline voor mij een fijne sparringpartner bij een aantal pittige dossiers zoals: herinrichting MT en het management development programma. Haar kwaliteit zit ook in de analyse maken op strategisch niveau en is in volledige verbinding met de medewerkers.

Ellen Bakker, Manager Pedagogiek

Stichting Vlietkinderen

Caroline, ook op deze wijze wil ik jou graag nogmaals bedanken voor je ondersteuning in het traject van de herinrichting MT. Dit heb ik bijzonder op prijs heb gesteld! Je oprechte menselijke belangstelling en inspirerende kijk op organisaties en HR zullen je veel geven!

Jo Willenborg, lid college van bestuur

De Haagse Scholen

Caroline heeft als manager HRM aan de organisatie ontwikkeling en het strategisch beleid van HRM binnen De Haagse Scholen een belangrijke bijdrage geleverd. Caroline heeft de afdeling HRM geprofessionaliseerd en op kwaliteit verbeterd. Zij hanteert een integere en resultaatgerichte aanpak. Is gewaardeerd om haar prettige manier van samenwerken en haar coachende stijl van leidinggeven.